top of page
Koli_VIP-06.png
Suomi: Tervetuloa

PALVELUMME

Räätälöimme palvelumme juuri sinulle sopivaksi, jotta voit nauttia ajastasi Kolilla. Tässä esimerkit tarjoamistamme ainutlaatuisista palveluista

Untitled

LIMUSIINIKULJETUS

Käytössänne on 8,6 metriä pitkä Lincoln Town Car limusiini. Autossa mahtuu matkustamaan mukavasti kuusi henkeä. Ajon aikana voitte kuunnella omavalintaista musiikkia puhelimellanne Bluetooth-systeemiämme käyttäen. Jos toiveenanne on nauttia virvoitusjuomia kyydissä olon aikana, esittäkää toiveenne kuljettajalle. Järjestämme kuljetuksia myös Kolin Panimolle, jos haluatte ostaa paikallista olutta tai siideriä. Teemme limusiinikyytejä valintanne mukaan ilman kilometrirajoituksia. 

IMG-20210314-WA0012.jpg

YKSITYISKOKKI

Ammattitaitoiset kokkimme ovat laadulle omistautuneita ja valmistavat ruokia toiveidenne mukaisesti, kotona tai mökillänne, parhaista paikallisista raaka-aineista.

IMG_20210314_162022_8.jpg

YKSITYINEN ILLALLINEN TAI TAPAAMINEN

Varaa ravintolastamme Kolin Ryynäsestä kokonainen huone käyttöösi tai nauti gastronomisia elämyksiä Kolin Satamaravintolassa. Mahdollistamme yksityistilaisuuksia, jolloin voit esimerkiksi illastaa romanttisesti tai tavata liikekumppaneita. 

IMG_20210223_132421_4.jpg

YKSITYISOPAS

Onko toiveenanne nauttia Kolin tarjoamista mahdollisuuksista ja aktiviteeteista opastetusti, välttäen isoja ryhmiä? Kokeneet oppaamme ovat kanssanne luomassa unohtumattomia elämyksiä, oli sitten toiveenanne moottorikelkkailu, kansallismaisemassa vaeltaminen, luolaseikkailu tai melontaretki Pielisellä. Tiimimme järjestää juuri sinun toiveidesi mukaisen ulkoiluelämyksen. 

Contact
Suomi: Palvelut
bottom of page